Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πλαστικές Σακούλες Συσκευασίας για Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες

Εκτύπωση
Πλαστικές Σακούλες για Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες Πλαστικές Σακούλες για Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες Πλαστικές Σακούλες για Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες Πλαστικές Σακούλες για Βιομηχανίες - Βιοτεχνίες

Η γκάμα των προϊόντων της ΒΙ.Π.Σ. καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες. Σακούλες και σάκοι που μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιαδήποτε διάσταση απαιτεί η συσκευασία του προϊόντος, από μικρά σακουλάκια 08cm X 10cm ως τις σακούλες παλέτας 250cm X 300cm. Η παραγωγή τους γίνετε από φιλμ απλά ενός στρώματος ή από φιλμ τριών στρωμάτων με διαφορετικές πρώτες ύλες ανάλογα με τις απαιτήσεις.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  • σάκοι λιπασμάτων,
  • σάκοι αλατιού,
  • σακούλες θερμοσυρικνούμενες,
  • σακούλες στρωμάτων,
  • σακούλες συσκευασίας εξαρτημάτων,
  • σάκοι απορριμμάτων,
  • σακούλες παλέτας κ.α.

Εκτυπώνονται με φλεξογραφία από ένα ως έξι χρώματα ώστε να αναδεικνύουν το προϊόν.