Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποιότητα των προϊόντων μας

Εκτύπωση

Καθ’ όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, διενεργούνται συνεχείς έλεγχοι στο χημείο από εξειδικευμένο προσωπικό, έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες ελαττωματικού προϊόντος.

ΒΙ.Π.Σ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Συγκεκριμένα, η επιλογή πρώτων υλών, αρίστης ποιότητας από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού όπως DOW, BASEL, POLIMERI EUROPA κ.α. που χρησιμοποιούνται μας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιζόμαστε στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων.

ΒΙ.Π.Σ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Μάλιστα το να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εταιρίας μας. Αφενός γιατί μας παρέχει μια τεράστια ευκαιρία για ανάπτυξη και αφετέρου γιατί τα προϊόντα που παράγουμε διαμορφώνονται από τις καταναλωτικές τάσεις, ικανοποιώντας ακόμα και τους ποιο απαιτητικούς μας πελάτες.

ΒΙ.Π.Σ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ