Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος απευθύνονται σε εταιρίες και καταστήματα που χρησιμοποιούν πλαστικές σακούλες & τσάντες ανώνυμες χωρίς εκτύπωση λογοτύπου. Αν ενδιαφέρεστε για διαφημιστικές πλαστικές σακούλες & τσάντες με την επωνυμία σας ή για αγορές χονδρικής, μεταβείτε στη σελίδα προϊόντα όπου υπάρχουν τα ανάλογα είδη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο  2310 79 95 59 να μιλήσετε με ένα ειδικευμένο συνεργάτη μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ SOFT LOOP
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ SOFT LOOP


ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΧΟΥΦΤΑ
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΧΟΥΦΤΑ


ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΑΝΕΛΑΚΙ
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΑΝΕΛΑΚΙ


ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ  ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ


ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ


ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ