Χάρτινες Σακούλες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικολογικές Σακούλες

Οι διασπώμενες πλαστικές σακούλες είναι κατάλληλες για τη συσκευασία τροφίμων. Ανακυκλώνονται όπως όλα τα πλαστικά έχουν όμως περιορισμένη διάρκεια ζωής καθώς διασπώνται μέσω του φωτός, της θερμότητας, του νερού, του οξυγόνου και γίνονται τροφή για τους μικροοργανισμούς όπως όλα τα φυσικά απόβλητα φύλα, ξύλα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σακούλες Φανελάκι

Μια ειδικά σχεδιασμένη σακούλα η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αρτοποιεία, super market, ζαχαροπλαστεία, fast food κ.τ.λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαφημιστικές Σακούλες

Οι σακούλες soft loop είναι ένα εντυπωσιακό προϊόν που συνδυάζει αφενός φαντασία και δημιουργικότητα και αφετέρου αντοχή και χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται και διαμορφώνεται στην τελική μορφή, από έμπειρους γραφίστες οι οποίοι έχουν σαν στόχο να μετατρέψουν μια απλή σακούλα σε ένα καθώς πρέπει διαφημιστικό μέσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χάρτινες Τσάντες Διαφημιστικές

Εκτύπωση PDF
Χάρτινες Τσάντες Διαφημιστικές Χάρτινες τσάντες Χάρτινες τσάντες Χάρτινες Τσάντες Διαφημιστικές

 

 

 

 

Χάρτινες τσάντες Χάρτινες Τσάντες Διαφημιστικές Χάρτινες τσάντες Χάρτινες τσάντες

 

 

 

 

Τσάντες χάρτινες Χάρτινες τσάντες Χάρτινες τσάντες Τσάντες χάρτινες

Ο πολυτελής αυτός τύπος χάρτινης σακούλας, αντιπροσωπεύει ένα είδος οικολογικής συσκευασίας με πολλούς συνδυασμούς. Συγκεκριμένα, το εργοστάσιο μας διαθέτοντας πολυετή πείρα και σύγχρονη τεχνογνωσία καταφέρνει να δημιουργεί με γούστο και φαντασία χάρτινες σακούλες άριστης ποιότητας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει αφενός διαθέτοντας υπερσύγχρονες μηχανές όφσετ, που εκτυπώνουν την επωνυμία σας  με βάση πάντα την δική σας αισθητική προτίμηση και αφετέρου εξαιτίας του δημιουργικού τμήματος της ΒΙ.Π.Σ. που είναι στελεχωμένο από έμπειρους γραφίστες.

Οι επιλογές για την κατασκευή τους ποικίλουν και είναι οι εξής:

  • Διαφορετικά είδη χαρτιού
  • Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με φωτογραφική ανάλυση
  • Μεταλοτυπία για εντυπωσιακή χάρτινη συσκευασία
  • Δυνατότητα πλαστικοποίησης ματ και γυαλιστερής για στυλ και αντοχή
  • Χειρολαβή σε διαφόρους τύπους και μεγέθη
Εμείς φυσικά αναλαμβάνουμε την κατασκευή τους με γνώμονα πάντα τις προδιαγραφές των πελατών μας και φυσικά με τη σειρά μας σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για την υλοποίηση των ιδεών σας.